Nesibe Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://nesibehatun.meb.k12.tr
Adres : AKPIYAR MAH. 4049 SK. NESIBE HATUN KIZ IMAM HATIP LISESI BLOK NO 1 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
VİZYON : Tarihten ilham alan, çağı doğru okuyabilen, istikbali millî manevi değerlere uygun bir üslupla inşa edebilecek donanıma sahip nesiller yetiştirebilmek...
MİSYON : Kendinden ve çevresinden haberdar, geleceğe yön verebilen; kendine güvenen, kendini ve çevresini geliştirebilen;Türkçe ve yabancı dillere hakim; insana ve çevreye saygılı; vatanını ve milletini seven; manevi değerlerle donanmış; din hizmetlilerinin sunumunda bireysel yeterliliğe ve temsil kabiliyetine sahip bireyleri topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR : Arapça Metin Canlandırma İl Birinciliği, Arapça Şiir Okuma İl Birinciliği, Musıki Yarışması İl Birinciliği,12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ile İlgili Kompozisyon Yarışmasında İl Üçüncülüğü

Yabancı Dil :
Pansiyon : Yok
Servis : Okulumuza ulaşım şehir içi ulaşım araçlarıyla sağlanabilmektedir.
Ulaşım : Karaköprü 73 Nolu Belediye Otobüslerine Binilerek Ulaşım Sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuza Karaköprü Mezarlığının önündeki ışıklardan itibaren tabela takibiyle ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karaköprü Belediyesine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :